Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2018, 15:03
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Genialita Lionela Messiho humorne vyniká s kozami v magazíne Paper. Argentínčan je skrátka najlepší futbalista všetkých čias

ŠPORT LIONEL MESSI MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kapitán argentínskej futbalovej reprezentácie sa na stránkach magazínov neobjavuje príliš často, ale keď už áno, tak to stojí za to.

Anglické slovíčko "GOAT" je nielen pomenovaním pre kozu/capa, ale slúži taktiež ako skratka "Greatest of All Time", ktorou sa častokrát na forách či v diskusiách označujú výnimoční športovci, umelci a podobne. Najnovšie uvedenú kombináciu spojil Paper Magazine vo svojom športovom vydaní, kde hneď na titulnej strane žiari Lionel Messi v blízkosti staršieho jedinca tohto populárneho zvieraťa.

Argentínsky génius hrajúci vo farbách FC Barcelona ešte len o pár dní oslávi svoje 31. narodeniny, ale už dávno je považovaný za jedného z najlepších futbalistov histórie, a to aj napriek doterajšiemu neúspechu na medzinárodnom poli. Možno sa však daný fakt už v priebehu najbližších týždňov zmení a skromný záložník rozšíri svoju zbierku trofejí aj o titul seniorského Majstra sveta.

Teraz si už ale skráťme čakanie na športovú udalosť roka odohrávajúcu sa v Rusku zábermi, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári a Lionela budete mať ešte radšej ako doteraz.

P.S. - Skúste si otestovať svoje znalosti dnešných výrazov mladých ľudí prostredníctvom nášho nedávno vytvoreného kvízu

 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia