Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2018, 11:33
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Harry Styles, známy aj zo skupiny One Direction, je tvárou Gucci. V najnovšej kampani pózuje so sliepkou

MÓDA GUCCI KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Spevák z chlapčenskej skupiny si do svojho životopisu môže pripísať profesiu high fashion model.

Svetoznáme módne značky sa snažia každý rok prichádzať s lepšími a originálnejšími kampaňami, len aby zaujali širokú verejnosť. Vo svojich reklamách často využívajú nahotu a erotiku, rôzne filmové efekty alebo čudných a zaujímavých ľudí, ktorí budú šokovať. Často sú to správne zvolené osobnosti, ktoré okolo kampane urobia najväčší rozruch. Momentálne sa to podarilo 24-ročnému spevákovi, hercovi a najnovšie aj modelovi, Harrymu Stylesovi.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

Harry začal svoju kariéru v chlapčenskej skupine One Direction. Keď skupina po piatich rokoch spoločného pôsobenia ohlásila prestávku, Harry pokračoval v sólovej kariére, a dokonca si zahral aj v oscarovom filme Dunkirk. Prechodom na sólovú kariéru Harry nezmenil len štýl hudby z popovej na jemne rockovú.

Výraznou zmenou prešiel aj jeho šatník. Obyčajné džínsy a biele tričká  vymenil za farebné a kvetinové obleky, ktoré sú typické najmä pre taliansku značku Gucci. Práve kreatívny riaditeľ tejto značky vytvoril niekoľko špeciálne upravených kúskov presne pre spevákove potreby. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @harrystyles,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @harrystyles,

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

Harrymu jednoducho Gucci sekne, a tak z neho urobili tvár najnovšej kampane Gucci Tailoring. Fámy o oficiálnej spolupráci speváka a svetoznámej značky vznikli ešte v marci, keď internet obleteli fotky z fotenia a Gucci následne na svoj profil na Instagrame zavesili fotku zo zákulisia, na ktorej fanúšikovia vďaka tetovaniu spoznali práve Harryho Stylesa. Kampaň oficiálne uzrela svetlo sveta 2. júna a fotky sú viac než zaujímavé.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

Na jednej z fotiek Harry pózuje v miestnom fish and chips obchode so sliepkou, zatiaľ čo má na sebe oblečenú bundu New Marseille s vyšívaným golierom. Na druhej oficiálnej fotke si vychutnáva rybu a hranolčeky v luxusnom sivom obleku a zelenom kockovanom šáli. Spoločnosť mu tentokrát robí psík.

Odporúčané
Pozri si novú, sexy éru Gucci, ďalšiu perfektnú kolekciu Prada aj moderné siluety Versace    Pozri si novú, sexy éru Gucci, ďalšiu perfektnú kolekciu Prada aj moderné siluety Versace 24. septembra 2023, 11:00

Kampaň nafotil Glen Luchford a o réžiu sa postaral Christopher Simmonds. Kolekciu navrhol už spomínaný kreatívny riaditeľ Gucci, Alessandro Michele, ktorý si túto pozíciu drží od roku 2015. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

Tak čo, dali by ste si fish and chips s Harrym v Gucci obleku?

Domov
Zdieľať
Diskusia