Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2018, 10:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless sa v najnovšej skladbe lúči s bývalým priateľom

HUDBA
Uložiť Uložené

Novinka dostáva názov Čakám a autorka ju venovala bývalému priateľovi.

Dnes si už na Egov projekt Podzemgang spomenie s negativitou len málokto, a to aj napriek tomu, že ešte pred niekoľkými rokmi bol slovenský internet plný búrlivých diskusií venovaných práve účinkujúcim interpretom. Súčasťou kompliácie bola aj Aless, ktorá pozornosť širokého publika dokázala pretaviť v kariéru a dnes hráva koncerty a vydáva sólové albumy.

Do roku 2018 vstúpila dosť nešťastným spôsobom - coverom na Post Maloneho skladbu Rockstar a následne ešte rozbehla kauzu s ukradnutým instagramovým účtom. Nechtiac sa teda dostala do pozície, kedy sa musí pred väčšinou fanúšikov obhajovať novými skladbami a pokúša sa o to aj teraz, novinkou Čakám. Tá je pravdepodobne rozlúčkou s bývalým priateľom, no určite sa v nej nájde mnoho poslucháčov.

Už tradične sprevádza skladbu aj videoklip, ktorého sa zhostil Dušan Krajčovič. Meno autora hudobnej produkcie sme sa z vizuálu ani popisu nedozvedeli, a tak si aspoň môžeš v komentároch tipnúť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia