Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2018, 20:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo sa stalo medzi Momom a Gogom a akému športu sa aktuálne venuje Tekashi?

REFRESHER 6IX9INE FRESHNEWS MOMO
Uložiť Uložené

Na Slovensku aj vo svete to za posledných sedem dní opäť poriadne žilo.

Je tu ďalší záver týždňa a s ním aj nové pokračovanie Freshnews. Aj na dnes sme si pre vás pripravili poriadnu dávku noviniek za uplynulých sedem dní a už tradične nechýba ani zaujímavý hosť. Tentokrát je ním Yaksha, ktorý so svojím F*CK THEM organizuje Tekashiho koncert v Prahe a Bratislave. Viac dôležitých informácií už nájdeš v tomto článku.

Deniska a Krištof prinášajú aj informácie o dianí na slovenskej youtubersko-rapovej scéne, ktorá pár dní žila konfliktom medzi Gogom a Momom. Samozrejme sme sa už tradične venovali aj svetu filmov a technológií, ale aj móde a jedlu. Ak sa chceš stať modelom, resp. modelkou, tak pre teba máme zaujímavú ponuku a viac sa už dozvieš v samotnom videu. 

Pre istotu ešte pripomenieme, že všetky novinky sme už spracovali do článkov. V prípade, že ťa niečo zaujalo, v popise videa nájdeš aj konkrétny link. Tak sa pohodlne usaď a vychutnaj si prehľad aktualít v podaní Refresheru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia