Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2018, 11:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najkrajšou Češkou sa stáva Lea Šteflíčková. Okrem účasti na Miss Universe získava skoro miliónovú spoluprácu s kozmetickou značkou

REFRESHER
Uložiť Uložené

V živom prenose sme spoznali novú Miss Česka.

Počas včerajšieho večera sme v Ostrave spoznali novú kráľovnú krásy, o ktorej sa dlhé roky rozhoduje v rámci súťaže Miss Česko 2018. Už tradične bolo rozhodovanie náročné, avšak nakoniec si unikátnu korunku pre najkrajšiu Češku odnáša dvadsaťročná Lea Šteflíčková. Tá bola od začiatku veľkou favoritkou a za všetko hovoria jej slová pri predstavovaní, keďže o sebe tvrdí, že je ambiciózna a nikdy sa nevzdáva. 

Rodáčka z Ústí nad Labem si okrem možnosti reprezentovať Česko na prestížnej svetovej súťaži Miss Universe odnáša aj kontrakt s kozmetickou firmou v hodnote 750-tisíc českých korún. Modelingu sa venuje už od svojich trinástich rokov, a tak jej tento úspech v kariére bez pochýb pomôže. 

Titul Vicemiss si odnáša Jana Šišková zo Zubří a na pomyselnom treťom mieste skončila Tereza Křivánková z Prahy. Ty nám daj do komentárov vedieť, ktorá z dvanástich krások bola tvojou favoritkou a či si s výsledkami spokojný. 

Víťazka Lea Šteflíčková

Domov
Zdieľať
Diskusia