Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2018, 8:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Úspešný seriál Oteckovia dostane druhú sériu. K osvedčeným hercom sa pridá aj Ján Koleník

FILMY A SERIÁLY JÁN KOLENÍK OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Televízia Markíza úspech okamžite využila a druhá séria sa už pilne nakrúca.

Televízii Markíza ťah so seriálom Oteckovia naozaj vyšiel. Projekt sa stal úspešným a rýchlo si našiel svoju oddanú skupinu divákov.

Televízia seriál uviedla v podvečernom čase, kde získal perfektné čísla. Jeho ratingové maximá dosahovali okolo 11-12% a najväčším úspechom bolo 44,2% z podielu na trhu z apríla tohto roku. Na úspech Markíza okamžite zareagovala a oznámila predĺženie prvej série.

Úspešný seriál Oteckovia dostane druhú sériu. K osvedčeným hercom sa pridá aj Ján Koleník
Zdroj: TV Markíza

Epizódy sa teda budú vysielať do 7. júna, kedy je naplánovaná posledná časť. Okrem toho sa seriál logicky dočká aj druhej série. Tá sa momentálne nakrúca a dočkáme sa jej na jeseň. K štyrom hlavným hrdinom v podaní Filipa Tůmu, Braňa Deáka, Vladimíra Kobielskeho a Mareka Fašianga navyše pribudne nové meno.

Tvorcom sa do seriálu podarilo nalákať Jána Koleníka, známeho napríklad z kriminálky Za sklom od konkurenčnej TV Joj. Koleník pracuje aj na novom projekte s názvom Autoškola. Podľa informácií, ktoré priniesol portál Topky.sk, sa Koleník v novej sérii objaví, nebude tam však hneď od začiatku.

Úspešný seriál Oteckovia dostane druhú sériu. K osvedčeným hercom sa pridá aj Ján Koleník
Zdroj: TV Joj
Domov
Zdieľať
Diskusia