Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Slovák Patrik navštívil Faerské ostrovy. Vysoké skaly, chladné more či útulné sídla sú veľmi lákavé

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE EURÓPA FAERSKÉ OSTROVY
Uložiť Uložené

Zabudnite na tropickú klasiku a dajte šancu aj presnému opaku - chladnému severu.

V marci sme vám ponúkli 5 tipov na netradičnú dovolenku v rámci nášho kontinentu. Figurovala medzi nimi aj pre našincov stále neznáma destinácia na severe Európy. Ide konkrétne o Faerské ostrovy. Pri pohľade na mapu vyzerajú, akoby boli mimo všetkého dôležitého diania a nemali príliš čo ponúknuť. Minimálne v druhom prípade ide o lož, pretože aj táto nie príliš rozľahlá nordická zem je pre cestovateľov lákavou výzvou.

Na ich území nenájdete piesočnaté pláže, historické mestá či hlavu na hlave, ale čosi inšie. Pokoj, čerstvý vzduch a špecifickú prírodu. Že je skutočne pohľadná, dokazuje aj Patrik Paulínyi. Šikovný slovenský fotograf a videotvorca precestoval už niekoľko krajín a nevynechal ani teraz spomínaný kút sveta. Na YouTube zavesil svoje video o návšteve plné skvelých záberov a niekoľkých faktov o rôznorodých miestach. Nechceme sa tu príliš rozpisovať, veď sa pozrite sami.

Aby toho nebolo málo, rozhodne si prezrite aj fotogalériu plnú Patrikových záberov. Sú výborné! Jeho aktivity možno sledovať na Instagram, Facebooku alebo oficiálnej stránke.

Ak ste aj vy vášnivým cestovateľom a pochodili ste zaujímavé lokality, kontaktujte nás mailom alebo na Instagrame.

Domov
Zdieľať
Diskusia