Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s podujatím Y-Games.
1. júna 2018, 22:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Naked Bananas, Sajfa a Selassie: Najväčší e-sportový festival na Slovensku Y-Games v prvý deň uchvátil tisícky ľudí

ZAUJÍMAVOSTI HRY
Uložiť Uložené

A to pravé nadšenie začne až cez víkend. V sobotu a v nedeľu ťa teda čakáme.

Y-Games sú už v plnom prúde a po vydarenom piatku prišiel čas navštíviť najväčší slovenský e-sportový festival aj v sobotu a nedeľu. Bratislavská Refinery Gallery sa už od piatka zmieta vo víre fantastickej zábavy, napínavých turnajov, zaujímavých hier a predovšetkým elektronických športov.

Spolu s Cosplay súťažou, fanart festivalom Y-Con a technologickou výstavou Y-Tech Expo sa priprav na úplne nový level hernej udalosti. Y-Games sú totiž teraz najväčšie, aké kedy boli. V úplne nových priestoroch rozsiahlej Refinery Gallery sa totiž o slovo prihlásia až tri stage po dobu troch dní. Lístky sú už v predaji a akcia beží naplno, preto rozhodne neváhaj a medzi stovky nadšených hráčov sa pridaj aj ty.

Piatok sa na Y-Games niesol v znamení menších turnajov a pútavých prednášok, my sa však predovšetkým zamerajme na víkend, kedy na teba čakajú exhibičné zápasy, oficiálne turnaje s prizepoolom vyše 8 000 € a k tomu stretnutia so známymi osobnoťami ako Selassie, Sajfa, Ivan "Dev1" Lazarov, Naked Bananas, Žolík, MenT, Viktorkaaa, CzechCloud, Zlý Zajo, Donato, Evžen, Strašil, Mishkin a ďalší.

Naked Bananas, Sajfa a Selassie: Najväčší e-sportový festival na Slovensku Y-Games v prvý deň uchvátil tisícky ľudí
Zdroj: Y-Games

Nesmieme však zabúdať ani na to najpodstatnejšie, čiže samotné e-sporty. Herné turnaje v hrách CS:GO, Dota 2, League of Legends, Hearthstone, Clash Royale, NHL a FIFA sú zárukou zdrvujúceho napätia, o ktoré sa postarajú hviezdne tímy zo Slovenska a okolia.

Zapojiť sa pritom môžeš aj ty, tak rozhodne príď prežiť napínavé turnaje priamo z prvej ruky. Kompletné informácie o Y-Games nájdeš na Facebooku alebo v tomto článku. My sa už poďme pozrieť na to, ako to v piatok v bratislavskej Refinery Gallery na najväčšom slovenskom e-sportovom evente vyzeralo a nezabudni cez víkend doraziť aj ty!

Späť
Zdieľať
Diskusia