Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2018, 21:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo Slováci platia za vtipy stand-up komikom?

REFRESHER
Uložiť Uložené

V rámci série Refresher Backstage sme sa tentokrát šli s kamerou pozrieť do zákulisia stand-up show známej pod názvom Silné Reči.

Aj keď koncept Refresher Backstage vznikol pôvodne s cieľom mapovať pozadie československých rapových koncertov, časom sa nám zachcelo navštevovať aj iné akcie, ktoré nemusia súvisieť s týmto žánrom. Postupne sa dostávame do fázy, kedy nie je podmienkou ani hudobné vystúpenie a dôkazom je aj zatiaľ posledný diel.

V tom sme sa vybrali na vystúpenie Silných Rečí - zoskupenia slovenských reprezentantov standupu, ktorým sa po dlhom boji podarilo ľudí presvedčiť, že aj humor má svoju cenu. Dnes plnia kluby naprieč celým Československom a najbližšie ich budeš mať možnosť vidieť už tento piatok v Prahe. 

Nás chalani v zostave Joe Trendy, Ján Gordulič, Michael Szatmary a ďalší pustili aj do svojho backstagu, kde sme mali možnosť nahliadnuť na zákulisie príprav nového konceptu Súboj Komikov a zároveň vyspovedať hlavných aktérov. Tí nám prezradili napríklad čosi viac zo svojich začiatkov a aj to, ktoré mestá dokážu najviac oceniť vtipy Silných rečí.

Domov
Zdieľať
Diskusia