Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2018, 22:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V Taliansku otvoria divokú študentskú pláž, kam sa dostanú len ľudia pod 30 rokov. Večierky do neskorej noci tam nebudú nikomu prekážať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neďaleko Rimini vznikne zaujímavá pláž, ktorá rada privíta každého mladého človeka.

Aj keď priemerný Slovák cestuje na dovolenku s predstavou dokonalého relaxu na pláži, množstvo príslušníkov našej mladšej generácie netúži po nudnom ležaní pri vode. Namiesto toho vyhľadávajú letné festivaly a večierky, ktoré sa často na plážach zorganizovať nedajú, pretože na nich do večerných hodín ležia oddychujúci turisti a mestá si často upravujú nariadenia tak, aby hluk z pláží nijak neotravoval miestnych obyvateľov žijúcich neďaleko.

Talianske letovisko Bellaria-Igea Marina však vymyslelo perfektný spôsob, ako vytvoriť priamo pri mori oázu pre mladú generáciu bez toho, aby ľudia túžiaci po ničím nerušenom oddychu boli obmedzovaní. Už o pár dní, konkrétne 7. júna, svoje brány otvorí špeciálna pláž, kde nebude môcť vstúpiť len tak hocikto. Na pláž sa dostanú len ľudia vo veku od 16 až do 29 rokov, takže ak máš ešte horúci občiansky preukaz, alebo si nedávno oslávil okrúhle tridsiate narodeniny, budeme ťa musieť sklamať.

Pláž sa nachádza neďaleko obľúbenej letnej destinácie Rimini a Jadranské more samozrejme skutočného Slováka nemá ako sklamať, pretože pri ňom strávil už zopár dovoleniek. Vstup na pláž bude samozrejme bezplatný a návštevníci sa môžu tešiť na diskotéky, večierky aj množstvo stánkov s jedlom a alkoholom. Na pláži sa vyšantia aj milovníci športu, a tak by ste s kamarátmi mohli popremýšľať nad tým, či sa na letnú dovolenku v partii nehodilo zájsť práve do Talianska.

Domov
Zdieľať
Diskusia