Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2018, 1:50
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Finále Mileniek so štvoricou nespútaných žien je za nami. Ďalšiu sériu Markíza zatiaľ nepotvrdila

FILMY A SERIÁLY GABRIELA MARCINKOVÁ
Uložiť Uložené

Mrzelo by vás, pokiaľ by sa Milenky po závere druhej série na našich obrazovkách už neukázali?

Okrem nedávno končiacej druhej série kriminálky Za Sklom sa do svojho finále dopracoval aj seriál konkurenčnej televízie Milenky. Pod réžiou Jakuba Kronera (LokalFilmis, Lóve) sme mohli sledovať vzrušujúce životy štvorice žien – Gabriely Marcinkovej, Táňy Pauhofovéj, Zuzany Norisovej a Antónie Liškovéj.

Čo sa pokračovania v podobe tretej série týka, podľa Markízy jednoznačná odpoveď ešte neexistuje, a tak si na definitívne rozhodnutie vedenia nejakú dobu počkáme. Váhanie zo strany televízie však so sledovanosťou podľa ich slov nesúvisí.

„S výkonmi seriálu Milenky sme spokojní, v posledných týždňoch išlo v cieľovej skupine 12-54 o stabilne najsledovanejší program piatkového večera,“ komentuje Milenky Lukáš Kočíšek, PR manažér TV Markíza. 

Finále Mileniek so štvoricou nespútaných žien je za nami. Ďalšiu sériu Markíza zatiaľ nepotvrdila
Zdroj: TV Markíza

Seriál bol natočený po vzore britského Mistressses, ktorý finišoval až štvrtou sériou. Okrem spomínanej štvorky herečiek sme v druhej sérii privítali aj mužských predstaviteľov, ako Roba Jakaba, Mareka Majeského či Mareka Ťapáka. V seriáli ste mohli vidieť i speváčky zo skupiny TWiiNS. Tie k seriálu naspievali pieseň s názvom Our Own Paradise.

Prvá epizóda Mileniek zaznamenala skvelý výkon. Sledovalo ju 496 tisíc divákov starších než 12 rokov. Žiadnej ďalšej časti sa už podobne vysoké číslo síce dosiahnuť nepodarilo, no každá si v priemere udržala slušnú sledovanosť 368 tisíc divákov nad 12 rokov.

Pre porovnanie s rekordným seriálom Oteckovia hovoríme v priemere o sledovanosti nad pol milióna divákov. Posledná časť prvej sére Oteckov bude na Markíze odvysielaná štvrtok 7. júna o 17:55.

Domov
Zdieľať
Diskusia