Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2018, 3:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drake dissuje Kanyeho Westa a Pusha T-ho a posiela im faktúru na 100-tisíc dolárov za promo. Komu viac pomáhajú ghostwriteri?

HUDBA DRAKE KANYE WEST
Uložiť Uložené

Začína jeden z najväčších beefov histórie rapu?

Pre každého fanúšika súčasných aj bývalých členov G.O.O.D Music začína veľmi príjemné obdobie. Po včerajšom vydaní Pusha T-ho albumu DAYTONA sa o slovo so sólovým projektom prihlási aj Kanye West a Kid Cudi. Títo dvaja zároveň avizovali aj spoločnú dosku, pričom všetky tieto albumy vznikli v priebehu posledných mesiacov vo Wyomingu.

Ďalšie sólo oznámil po minuloročnom More Life aj Drake a dočkať by sme sa ho mali v nasledujúcich dňoch, resp. týždňoch. Ešte predtým však prichádza prvý náznak poriadného proma v podobe freestyle reakcie na zopár riadkov zo skladby Infrared, kde Pusha spojil Drizzyho s ghostwritingom. Pre rapera z Toronta je táto téma veľmi citlivou záležitosťou, a tak reaguje veľmi rýchlo. 

Pusha T-mu sa chystá poslať faktúru a Kanyemu pripomína časy, kedy potreboval pomoc pri tvorbe on. Skladba je vlastne plnohodnotným dissom a my budeme zvedaví, či bude aj pokračovanie. Zatiaľ si daj Duppy Freestyle a napíš nám, na koho strane si. 

Aby toho nebolo málo, Drake zverejnil na svojom Instagramovom účte faktúru, ktorú vystavil Kanyeho labelu za to, že im spravil disstrackom promo. Nuž, toto snáď ešte bude zaujímavé.

Drake dissuje Kanyeho Westa a Pusha T-ho a posiela im faktúru na 100-tisíc dolárov za promo. Komu viac pomáhajú ghostwriteri?
Domov
Zdieľať
Diskusia