Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2018, 1:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí sypači smútia, policajti zaistili steroidy za 30-tisíc eur. Distribútori v našej krajine sa však na Poliakov nechytajú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Veľký záťah proti ilegálnemu predaju steroidov dopadol nadmieru dobre.

Slovenskí policajti možno ani netušia, ako veľmi rozosmutnili milovníkov steroidov v našej krajine. Anabolické steroidy majú napriek svojim očividným rizikám veľké množstvo užívateľov aj na Slovensku, ale na zaobchádzanie s konkrétnymi látkami potrebujú distribútori aj predávajúci potrebné povolenia.

Naši policajti v spolupráci so svojimi poľskými kolegami však po monitorovaní situácie objavili medzinárodnú skupinu, ktorá s anabolikami obchodovala aj bez toho, aby o tom informovala štát a vyžiadala si na to povolenia. 24. mája preto zasahovali na viacerých miestach Slovenska, ale aj Poľska, pričom zadržaný úlovok viacerých komentujúcich pod statusom na facebookovej stránke rozosmutnil.

Naši policajti úspešne zadržali anabolické steroidy za približne 30-tisíc eur. Ani zďaleka to nebolo všetko, pretože oveľa viac práce mali poľskí policajti. Zistili, že na území Poľska sídli hlavný distribútor a po 30-tisícovom úlovku v obciach Močenok, Pata a nakoniec aj v meste Košice zadržali za našimi severnými hranicami látky v hodnote až 260-tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia