Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 11:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Romantický vzťah či neľútostný boj? Ilustrátor zabáva celý internet trefnými situáciami, ktoré neobchádzajú žiadnu dvojicu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pár z Izraela nedá na svoje spoločné chvíle dopustiť.

Izraelčan Yehuda Adi Devir sa v priebehu necelých dvoch rokov stal obrovským miláčikom internetu. Len na začiatku minulého roka prenikol vďaka svojim príspevkom na Instagrame do aplikácií stoviek tisíc ľudí po celom svete a ani v súčasnosti nepoľavuje. Yehuda zobrazuje samého seba ako veľkého muža, zatiaľ čo svoju manželku ako útlejšiu ženu, ktorá však svojmu fyzickému vzhľadu a postave nič nedlží.

Často vie svojmu mužovi znepríjemniť život tak, ako si to sama vymyslí, ale bezmocný nie je ani Yehuda. Ilustrátor zachytáva spolunažívanie so svojou milovanou osobou a neobmedzuje sa na romantické a bezchybné situácie. Pokojne vie nakresliť aj momenty, v ktorých by sa najradšej odsťahoval zo spoločnej domácnosti čo najďalej.

Občas musí bojovať so živou príšerou v podobe vlasov uviaznutých v odtoku a inokedy treba čeliť výborným kulinárskym schopnostiam svojej manželky. Za svoju popularitu vďačí zaujímavému štýlu kreslenia, ktorý mu v priebehu posledných troch či štyroch mesiacov priniesol takmer 1 milión nových fanúšikov, a tak ho momentálne sleduje viac ako 2,5 milióna užívateľov. Určite sa medzi nich pridaj aj ty.

Domov
Zdieľať
Diskusia