Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 11:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kde je najlepšia zmrzlina v Bratislave? S Čojem sme porovnali Koun, Luculus, Arthur a ďalších

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Máme tu najteplejšie letné mesiace roka, a tak je ten správny čas nájsť tu najlepšiu zmrzlinu v našom hlavnom meste.

Po veľmi dlhom čakaní tu konečne máme náznaky leta, čo bol pre nás jasný signál, že sa v rámci nášho videoobsahu spojeného s gastronómiou musíme bližšie pozrieť na to, kde sa dá v Bratislave nájsť najlepšia zmrzlina. Tipov sme dostali hneď niekoľko, a tak sme si na pomoc zavolali známeho foodblogera Čojeho, ktorý mal túto hádanku rozlúštiť. A tiež našich moderátorov Denisku, Šajma a Krištofa. 

Kritérií na tú najkvalitnejšiu zmrzlinu je hneď niekoľko a pochopiteľne ide o subjektívnu záležitosť, takže všetci spojili hlavy dohromady a výsledkom je rebríček piatich najlepších kopčekových zmrzlín v hlavnom meste.

Chceš zmrzku z Kounu zadarmo?

Ty nám do komentárov určite napíš, kde chutí najviac tebe. Zároveň nás určite zaujíma, čo pre teba zohráva pri výbere obľubenej prevádzky najväčšiu rolu. A keďže sa v rámci ďalšieho Refresher Leta opäť chystáme na cestu naprieč Slovenskom, tak nám pokojne prezraď, kde sa oplatí na zmrzlinu zastaviť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia