Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 17:02
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Body a korzety sa stali plnohodnotným kúskom šatníka a v kombinácii so sakom alebo džínsami vytvoria svieži a sexy look

MÓDA
Uložiť Uložené

Keď spodná bielizeň už nie je len spodnou bielizňou, ale spestruje naše ulice.

Po priehľadných topoch tu máme ďalší módny trend určený do dní, kedy sa chceme cítiť sexi a máme chuť vyniknúť. A opäť sa nám o neho postarali módne blogerky a modelky - predovšetkým anjelikovia a ich nemenej krásne kamošky. Veď značku, ktorej sú tvárami, je potrebné propagovať a najlepšou formou propagácie je ukázať to na sebe.

Modelky síce vyhlasujú, že milujú klasiku v podobe riflí a basic tričiek s potlačou alebo bez, avšak v poslednej dobe basic tričká nahradili omnoho zvodnejšími kúskami, ktoré sa im postarali o mimoriadne svieži a sexi look. A tými kúskami sú korzety, body bralety. Poväčšine čipkované, no ako môžeš vidieť na Kendall Jenner (podobný má v ponuke Agent Provocateur) alebo Gigi Hadid, pokojne aj bez čipky.

Omnoho obľúbenejšie sú verzie s čipkou a tie ti ponúka H&M, Zara, Asos, La Perla, Agent Provocateur, Victoria´s Secret, Missguided či Tezenis 

Ak nemáš rada čipku, skúsiť môžeš saténovú verziu ako krásna Genelle alebo Dua Lipa, prípadne sa môžeš spoľahnúť aj na body tvarujúce postavu. Pre niečo podobné zájdi tu alebo sa rozhliadni v H&M, kde si spomedzi tvarujúcich kúskov môžeš vyberať (tu, tu, alebo tu)

Vieme, že korzety a bralety s najväčšou pravdepodobnosťou považuješ za spodnú bielizeň, ale to už dnes neplatí. Ich kombinácie s džínsami a teniskami sú neopozerané hravé, a ich kombinácie s kostýmom a lodičkami pôsobia elegantne štýlovo. V oboch prípadoch sa ti vďaka nim podarí vyčarovať perfektný kontrast, za ktorý (najmä u mužov) určite neschytáš kritiku. Nie je to síce vhodné na pracovný pohovor alebo na rodinnú večeru, no všedné dni a ostatné príležitosti znesú túto malú dávku extravagancie bez najmenších problémov.

Mnoho takýchto outfitov si mala možnosť vidieť aj na nedávnej Coachelle, no odviazať sa nemusíš len na festivaloch

 

@americandreamsdk

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Lima☮ (@adrianagolima),

Domov
Zdieľať
Diskusia