Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 11:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Manželia zažalovali vlastného 30-ročného syna, ktorý sa nechcel odsťahovať z rodičovského domu. Sudca ho prinútil akceptovať zodpovednosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Michael stratil o svojich rodičov akýkoľvek záujem.

Aj milujúcim rodičom občas dôjde trpezlivosť. Mark a Christina Rotondovci vychovali svojho sna Michaela tak, aby sa o seba vedel postarať, lenže ich plány postupom rokov stroskotali. Michael nemal záujem nájsť si prácu a radšej trávil svoje dni zavretý doma, čo dokázali tolerovať dlhú dobu, ale pohár trpezlivosti jedného dňa pretiekol. Na začiatku februára napísali svojmu synovi list.

Dali mu v ňom jasné ultimátum, ktoré znelo tak, že ak sa nevysťahuje do 14 dní, budú musieť použiť efektívnejšie kroky. Napriek rozhodnutiu rodičov Michael rodinný dom odmietal opustiť, a preto mu mama s otcom ponúkli 1100 dolárov, aby mal peniaze na osamostatnenie.

Plánovali mu pomôcť so sťahovaním, pripravili mu krátky návod na to, ako sa postaviť na vlastné nohy. Chceli, aby predal pár vecí, ktoré mohli mať vyššiu hodnotu, a následne si zorganizoval predmety, ktoré by sa mu hodili v novom príbytku. Napriek priateľskému prístupu Michael odmietal akúkoľvek spoluprácu.


Rodičia preto dali svojho syna na súd. Potrebovali súdne rozhodnutie, aby ho mohli vysťahovať, pričom sudca s nimi súhlasil a v rozsudku poslal Michaela z rodičovského domu preč. Návrh na súd bol podaný 7. mája, pričom po vypočutí rozhodnutia bol syn mimoriadne nahnevaný.

Bol znechutený zo správania svojich rodičov, ktorí mu vraj prestali zabezpečovať stravu a zrušili aj pripojenie v dome v snahe zbaviť sa svojho syna. Michael je dokonca aj otcom dieťaťa, lenže v minulosti nebolo zverené do jeho starostlivosti, s čím by mohol súvisieť fakt, že posledných osem rokov býval v rodičovskom dome.

Domov
Zdieľať
Diskusia