Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 2:21
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Korpulentná blogerka napodobňuje outfity celebrít za pomoci jedla. Vyrába ich zo svojich obľúbených pokrmov

ZAUJÍMAVOSTI OUTFITY
Uložiť Uložené

Grandiózne róby zo šunky, tlačenky či obľúbených chipsov.

Inšpirovanie sa celebritami na vytváranie famóznych outfitov sa posledné roky stáva koníčkom mnohých mladých ľudí. Avšak niektorí zanietení fanúšikovia nemajú dosť finančných prostriedkov k realizácii, keďže výroba takýchto profesionálnych kostýmov je mnohokrát veľmi nákladná. A tak ľudom nezostáva nič iné, ako si vymyslieť inú, kreatívnejšiu alternatívu.

S jedným veľmi netradičným, no za to pozoruhodným nápadom prišla istá 22-ročná thajská blogerka menom Sine Benjaphorn. Tá spojila príjemné s užitočným a začala vyrábať precízne kostýmy celebrít pomocou svojho obľúbeného jedla"Milujem jedlo, a tak mi napadlo, že by mohlo byť súčasťou mojich kostýmov," vysvetlila bacuľka pre Bored Panda. "Je to naozaj zábava tvoriť kostýmy za pomoci jedla a ešte väčšia ho potom jesť spoločne s mojimi priateľmi."

Sine napodobňuje outfity svetových, no aj lokálných celebrít. S výtvormi jej pomáha mama aj teta. Najväčšiu námahu ju stáli veľkolepé žlté šaty, kedy parodovala thajskú herečku Arayu Hargate. Použila na ne totižto viac ako 30 kilogramov ovocia. Na svoje impozantné kostýmy použila už aj potraviny ako šunka, tlačenka, vafle, chili papričky alebo chipsy.

Odporúčané
Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur 18. apríla 2024, 11:00

Kreatívna Thajka je študentka, no vo svojom voľnom čase sa venuje aj svojmu obchodu s oblečením, ktorý chcela touto cestou zviditelniť. No nezvyčajná propagácia sa jej podarila viac, ako sama očakávala. Dnes už má na svojom Instagrame takmer 60-tisíc followerov a stále stúpajú. Nezabudni ju skontrolovať a prípadne hodiť follow aj ty!

Domov
Zdieľať
Diskusia