Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s nasevase.sk
23. mája 2018, 11:35
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Top slovenské produkty, ktoré nájdeš na jednom mieste. Tieto sympatické baby všetky vyskúšali a ponúkajú tie najlepšie

Uložiť Uložené

„Všetko na našom webe je Naše a čoskoro môže byť aj Vaše!”

Čím ďalej, tým viac ľudí vyhľadáva vo svojom okolí domáce produkty, kupuje si hand-made veci či v sobotné rána chodieva na trhy po čerstvé potraviny. Aj na Slovensku si ľudia pomaly zvykajú na spôsob života, ktorý sa, našťastie, prinavrátil z dávnejších čias. 

Takto podobne rozmýšľali i dve kamarátky a spolužiačky, dokonca menovkyňe. Dve Lucky, ktoré spojila láska k tradícii. Po ukončení štúdia architektúry sa stali mamami a nebolo im jedno, čo prinesú do svojej domácnosti či na rodinný stôl. Zisťovali, kde sa čo vyrába, či pestuje, pátrali a porovnávali slovenské produkty, potraviny i oblečenie, až sa nakoniec rozhodli spraviť krok, ktorý by im všetko zjednodušil. A nielen im.

Vytvorili projekt, v ktorom zlúčili zaujímavé slovenské produkty na jednom mieste

Nový projekt s názvom naševaše je ich srdcovkou, ktorú budujú s vášňou pre každé poctivé remeslo. Je založený na platforme web stránky, na ktorej prehľadne nájdeš výrobky pre mužov, ženy ale i deti, kozmetiku, doplny, sviečky, veselé vankúše, knihy a mnohé iné.

„Snažíme sa získať priazeň každého jedného klienta a vytvoriť komunitu milovníkov slovenských produktov, ktorí sa k nám budú s radosťou vracať. Pevne veríme, že nákup u nás bude bezproblémovou a jedinečnou záležitosťou."

Aká je pridaná hodnota tohto webu?

Obe Lucky si poctivo našli všetkých dodávateľov a vybrali si od nich výrobky, ktoré aj osobne vyskúšali a na stránke k nim píšu odporúčania. Ceny sú rovnaké ako u jednotlivých predajcov a poštovné zaplatíš len raz. K osobnej skúsenosti od sympatických báb dostaneš aj ručne balenú zásielku s venovaním, ktorá k tebe príde až domov. 

Z pohodlia domova sa preklikaj veselými, praktickými a hlavne originálnymi darčekmi. Poteš seba či svojich blízkych vecami so sviežim dizajnom a hlavne vyrobené priamo na Slovensku, takže ich nenájdeš nikde na svete.

„Všetko na tomto webe je naše a čoskoro môže byť aj vaše!”

Na Slovensku neustále vznikajú nové značky, o ktorých sa dozvedáme ťažšie, nakoľko nie sú tak známe. Práve naševaše ich nájde za teba, odskúša a zaradí medzi ostatné produkty, kde sa k nim dostaneš jednoduchšie. 

„Predovšetkým chceme ľuďom zjednodušiť prístup k slovenským produktom a tak pômôcť vzájomne predajcom ale i záujemcom.”

A čo všetko u nich nájdeme?

Vybrali sme len zopár vecičiek, ktoré nás príjemne prekvapili, a ktoré možno nenájdeme len tak niekde. Poďme si ich predstaviť. 

 DREVENÁ ZUBNÁ KEFKA ŽLTÁ ECOHEART 

Hotnotenie od Luciek:

„Vyber si kefku, ktorou pomôžeš zmeniť svet k lepšiemu. Kúpou tejto bambusovej, ručne vyrábanej, eco friendly kefky podporíš lokálne projekty. Ecoheart je jednou z ciest, ako pomôcť nielen sebe, ale aj svojmu okoliu." Viac TU.

DEKORAČNÝ VANKÚŠ V TVARE MALÉHO NÁMORNÍKA MELLOW-PILLOW

Hotnotenie od Luciek:

„Máš single kamošku? Poteš ju na Valentína takýmto fešným námorníkom a už sa nikdy nebude zobúdzať sama." Námorník je jemný a zasnený aj keď má celé telo potetované. Spolu s ním môžete snívať o plavbe na šírom mori kedykoľvek sa Vám zachce. Sailor je vyobrazený z oboch strán rovnako a má našité ucho. Ponúkame Vám ho v dvoch veľkostiach, toto je tá menšia. Viac TU.

VIACFAREBNÉ LEGÍNY FLAMES YOGINESS
Top slovenské produkty, ktoré nájdeš na jednom mieste. Tieto sympatické baby všetky vyskúšali a ponúkajú tie najlepšie
Zdroj: NASEVASE.SK

Hodnotenie od Luciek:

„Máme rady umenie. Máme rady obrazy, ktoré maľuje Kika. Máme rady yogu. Máme rady kvalitné a krásne oblečenie. Pre toto všetko máme rady aj yoginess a ich oblečenie. Odporúčame kombinovať s podprsenkou na cvičenie, a určite budete neodolateľné!" 

Legíny sú vyrobené z kvalitnej španielskej látky, ktorá sa nosí sama. Všetky produkty Yoginess sú šité na Slovensku. Široký elastický pás pre väčší komfort. Legíny perte pri teplote 30°, nesušte ich v sušičke.Viac TU.

 VODÍTKO Z BAVLNENÉHO LANA MIAMI ROPE COLLECTION HOUND

Hotnotenie od Luciek: 

„Nielen vy, ale aj vaši psíkovia môžu byť štýloví a zároveň tým podporíte lokálnych výrobcov. Sme hrdé na to, že sa u nás vyrábajú takéto okúzľujúce výrobky pre našich miláčikov. Kedysi sme mali psíkov, no teraz máme deti a pre tie vodítka nepotrebujeme, takže sme smutné, že s nimi nemáme čo robiť! Práve preto sme hneď vedeli, že ich musíme ponúknuť aspoň Vám, veríme, že je medzi vami veľa majiteľov havkáčov,  a ak sa niekedy aj u nás nejaký psík zas objaví, už vieme čo nebude chýbať na každodenných prechádzkach." Viac TU.

TYKOKOS TELOVÉ MASLO 2SIS

Hotnotenie od Luciek:

„Podobne ako pri balzamoch, aj pri telových maslách bolo najskôr WAAAW  a potom MŇAAAM! Keď sme prvýkrát zbadali tieto krásne telové maslá, zaujal nás hlavne zaujímavý obal a milé prevedenie (to je pre nás typické). Po otvorení prišla neskutočná vôňa. Po vyskúšaní sa prejavila príjemná konzistencia a úžasný pocit, ktorý trvá dodnes. Pokožka je naozaj jemná a hydratovaná." Viac TU.

ZELENÁ TUNIKA MAMA MELL

Hotnotenie od Luciek:

„Jednou z výhod nášho e-shopu je, že s vami zdieľame našu skúsenosť s ponúkanými produktami. Zamilovali sme sa do tejto ľahko kombinovateľnej, štýlovej a nesmierne pohodlnej tuniky. Jej jednoduchosť a minimalistický štýl si zamilujete určite aj vy!" Viac TU.

Viac fresh vecí nájdeš na ich web stránke a Instagrame

Späť
Zdieľať
Diskusia