Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2018, 0:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nefunguje nielen zdravotníctvo. Slovenský internet zaplavujú fotky z nemocníc, ale aj úradov, pri ktorých sa človeku zastavuje rozum

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Situácia v našej krajine nie je vôbec taká ružová, ako by sa mohlo zdať.

Satirická facebooková stránka Zomri nedávno dosiahla veľký míľnik. Konečne prekročila hranicu 100-tisíc fanúšikov na Facebooku, čím len potvrdila svoju silnú úlohu v slovenskej spoločnosti. Posledné týždne si pritom neuťahuje len z politikov a známych či menej známych osobností, ale začala plniť aj funkciu miesta, kde ľudia posielajú svoje fotografie z nemocníc či úradov z celého Slovenska.

Je vysoko pravdepodobné, že práve na Zomri uvidia tragický stav mnohých štátnych zariadení tisíce ľudí a problém bude môcť byť čo najrýchlejšie vyriešený. Nedávno sme vďaka fotografiám na Zomri napísali článok o tom, ako poriadne nefunguje naše zdravotníctvo. Svedčia o tom momentky z nemocníc po celom Slovensku, kde akoby zastal čas v 70. či 80. rokoch minulého storočia. Musíme zamykať podložky na podlahe, pacientov prepravujeme na ležadlách spred desiatok rokov a nemusíme spomínať ani katastrofický stav toaliet. 

Najnovšia dávka fotiek zo slovenských zákutí však nie je zameraná výlučne na zdravotníctvo. Samozrejme, chátrajúce fasády aj interiéry mnohých slovenských nemocníc patria medzi najväčšie problémy našej krajiny, ale aj okresné riaditeľstvo policajného zboru či najrôznejšie úrady zažívajú problémy, ktoré by nemali mať miesto v modernej európskej krajine z 21. storočia.

Domov
Zdieľať
Diskusia