Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2018, 19:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo rapuje prvú ligu v obleku. Pozeráme sa na jeden z najlepších československých videoklipov roku 2018?

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

Určite áno. Chalani z TOXPRO si opäť dali záležať a výsledkom je skoro filmová záležitosť s prestrihmi z televízneho štúdia.

Strapov album 13. Poschodie bez pochýb naplnil očakávania všetkých fanúšikov. Zároveň som presvedčený o tom, že vďaka početným experimentom dokázal prilákať aj zopár nových a dôkazom sú aj živé vystúpenia. Nové veci fungujú pod holým nebom výborne a ty budeš mať možnosť sa o tom presvedčiť na každom lepšom československom festivale. 

Dnes sme sa zároveň dočkali ďalšieho videoklipu, ktorý prichádza po početných vizuáloch z hotelovej izby. Vizuál dostáva jedna z najobľúbenejších vecí Tak ti treba a nám neostáva nič iné, ako ho označiť za jeden z najlepších v tomto roku. Jeho tvorbu si na starosti zobrali chalani z TOXPRO, ktorí so Strapom spolupracujú dlhodobo a je vidieť, že im to spoločne ladí skvelo. 

Hudobnú produkciu doplnil Paťo Špeciál a my snáď ani nemáme čo dodať. Vychutnaj si skoro filmový vizuál, kde si hlavnú úlohu zahral talentovaný Otto Culka a do komentárov nám daj pokojne vedieť, ako sa ti páči výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia