Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2018, 10:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego prezrádza svoj pohľad na Rytmusovu kariéru a my máme odpoveď na to, či sa oplatí vidieť druhé pokračovanie Deadpoola

REFRESHER EGO FRESHNEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

Aj túto nedeľu o 18:00 sme si pre vás pripravili ďalšie pokračovanie Freshnews.

Seriál Freshnews je snáď už všetkým veľmi dobre známy a nie je potrebné ho predstavovať. Obľúbený zahraničný formát je v našom podaní plný noviniek z rôznych kategórií od hudby a módy až po technológie a filmy. Zároveň sme si už zvykli na atraktívnych hostí, pričom tentokrát naše pozvanie prijala Naty Kerny

Uplynulých sedem dní bolo už tradične veľmi plodných na zaujímavé novinky z domova a zo sveta. Mnohých filmových fanúšikov bude určite zaujímať, ako dopadlo druhé pokračovanie Deadpoola, tých hudobných zasa to, čo prezradil Ego o Rytmusovi v najnovšom Refresher Backstage z pražského Fóra Karlín. 

Pohodlne sa teda usaď a vychutnaj si všetky novinky. Nezabudni, že o každej z nich sa môžeš dozvedieť viac, ak klikneš na link v popise videa. A do komentárov nám pokojne napíš, akého hosťa by si chcel v najbližších dieloch vidieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia