Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2018, 17:49
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ako vyzerala svadba princa Harryho a Meghan Markle? Výnimočnej udalosti sa zúčastnili aj Beckhamovci, George Clooney či herci zo Suits

MEGHAN MARKLE PRINC HARRY SVADBA
Uložiť Uložené

Prominentná svadba kráľovského páru na seba nenechala dlho čakať.

Dnešnú mimoriadnu udalosť s napätím sledoval celý svet. Na Windsorskom zámku sa neďaleko Londýna konala dlho očakávaná svadba britského princa Harryho a americkej herečky Meghan Markle. Kráľovská dvojica si svoje áno povedala v zámockej Kaplnke svätého Juraja. 

Spoločne tvoria pár už od roku 2016 a zasnúbili sa rok na to, konkrétne v novembri 2017. Prešlo pár mesiacov odkedy sme ťa informovali o kráľovských zásnubách a svadobný obrad je na svete. Harry dal Meghan zlatý snubný prsteň s tromi diamantmi, ktorý sám navrhol. Dva zo spomínaných diamantov kedysi patrili princovej matke Diane. Herečka pred sobášom prijala krst a taktiež konfirmáciu anglikánskej cirkvi.

Kráľovná Alžbeta II. dala princovi Harrymu pred jeho dnešným sobášom tituly vojvoda zo Sussexu, gróf z Dumbartonu a barón Kilkeel. Po uzavretí manželstva sa tak aj jeho manželka, americká herečka Meghan Markle, stane vojvodkyňou zo Sussexu.

Ako vyzerala svadba princa Harryho a Meghan Markle? Výnimočnej udalosti sa zúčastnili aj Beckhamovci, George Clooney či herci zo Suits
Zdroj: TASR/AP

Približne 600 hostí získalo prominentnú pozvánku na túto výnimočnú svadbu. Okrem šľachticov, politikov a iných významných tvárí medzi nimi nechýbajú ani známi umelci, herci, speváci ako napríklad James Blunt, David a Victoria Beckham či George Clooney.

Domov
Zdieľať
Diskusia