Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2018, 10:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dočkáme sa "slovenského Netflixu." Streamovacia služba s domácou aj hollywoodskou tvorbou sa už čoskoro stane skutočnosťou

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Konkurentom streamovacích spoločností, ako Netflix či HBO Go, má byť slovenská variácia s názvom Otta.

Za horúcou novinkou stojí spoločnosť Towercom. Tá bola doposiaľ význačná najmä zabezpečovaním televízneho príjmu cez anténu. Podľa posledných informácií však prichádza aj s celkom odvážnym projektom – vlastnou streamovaciou službou. Tá ponesie názov Otta.

„Otta priniesie obsah rôznych televíznych vysielateľov, tvorcov obsahu zo zahraničia, zo Slovenskej ale aj Českej republiky. Rovnako tak ponúkneme aj vybrané filmové hity od najväčších hollywoodskych štúdií či vybrané filmy z prestížneho filmového festivalu v Cannes,“ vyjadril sa k téme generálny riaditeľ Towercomu Ivan Peschl.

Obsah Otta by mal byť narozdiel od Netflixu divákom prezentovaný formou slovenského dabingu či slovenských titulkov. Spustenie služby sa očakáva už začiatkom budúceho týždňa a jeho cena by mala byť oproti zahraničnej konkurencii nižšia.

Otta ponúkne na  začiatok viac než 600 titulov z českej, slovenskej i zahraničnej produkcie, no a taktiež živé vysielanie piatich slovenských televízií – JOJ, JOJ Plus, WAU, Jednotka a Dvojka.

Dočkáme sa "slovenského Netflixu." Streamovacia služba s domácou aj hollywoodskou tvorbou sa už čoskoro stane skutočnosťou
Dočkáme sa "slovenského Netflixu." Streamovacia služba s domácou aj hollywoodskou tvorbou sa už čoskoro stane skutočnosťou Zdroj: Towercom
Domov
Zdieľať
Diskusia