Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2018, 11:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Kali sa prevážajú Bratislavou. Sledujú mesto a dúfajú, že ich egotrip nevyznie blbo

HUDBA KALI SEPAR
Uložiť Uložené

Paťo Špeciál predstavuje ďalšiu vec zo svojho producentského sóla. Tentokrát na nej hosťuje dvojica Separ a Kali.

Vydať v dnešnej dobe producentský album nie je tak jednoduché, ako by si ktokoľvek mohol myslieť. Dnes už môže beaty robiť skoro ktokoľvek a z remesla sa stala dostupná záležitosť pre každého majiteľa počítača. Jasné, tých kvalitných stále dokážeme zrátať na prstoch dvoch rúk, avšak je na mieste otázka, či ešte niekto dokáže ich prácu adekvátne oceniť. 

V minulosti boli albumy producentov o niečo bežnejšou záležitosťou a skoro vždy dopadli na jedničku, čo sa o tých súčasných už žiaľ povedať nedá. Veľkou nádejou je však pripravovaný projekt Barter od Specialbeatza, keďže za pár rokov pôsobenia sa dokázal dostať na pozíciu producenta, ktorý by nemal chýbať na žiadnom lepšom slovenskom rapovom albume. 

Separ a Kali sa prevážajú Bratislavou. Sledujú mesto a dúfajú, že ich egotrip nevyznie blbo

Teraz sa garde obracia a platí, že na jeho albume by sa mal objaviť každý lepší interpret, čo už na základe zverejneného tracklistu sa ukázalo pravdivé. Ešte budeme pochopiteľne zvedaví, kto by sa mal objaviť na utajenej skladbe, no teraz sa budeme venovať inej. 

Ide o vec Mesto so Separom a Kalim, ktorá teraz dostáva sprievodný vizuál od Mikiho Goldyho, resp. Michala Belasa. Ide o jednoduchú vec z nočnej Bratislavy, ktorá však požadovaný efekt určite splnila. Na záver už len pripomeniem, že Paťo Špeciál dnes zároveň spúšťa predpredaj svojho prvého projektu.

Domov
Zdieľať
Diskusia