Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2018, 20:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Čerstvé mamy zdieľajú autentické momentky krátko po pôrode. Ženské telo je krásne, aj keď si prechádza najnáročnejšími chvíľami

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ženy si zaslúžia náš obrovský obdiv.

Tehotenstvo a pôrod nepochybne patria medzi najkrajšie obdobia a momenty v živote žien aj mužov. Roztomilé fotografie na sociálnych sieťach, na ktorých čerstvé mamičky pózujú s vypracovanými brušnými svalmi krátko po pôrode sa však často nemusia zakladať na pravde, na čo sa snaží poukázať aj instagramový účet Take Back Post Partum.

Už dávnejšieho ho založila January Harshe, ktorá verí v to, že namiesto umelých momentov by sme sa na sociálnych sieťach mohli radšej chváliť autenticitou a úprimnosťou. Inšpirovala preto už desiatky žien, aby zahodili svoje starosti, predsudky či obavy a namiesto toho zvečnili tie najkrajšie úprimné chvíle po pôrode, keď ich brucho ešte ovísa a je celé dopraskané. Nie je predsa nič zlé n tom, ak žena svetu ukáže svoje telo po pôrode v prirodzenom svetle.

Aj sociálne siete pritom prispeli k tomu, že zopár mladých mamičiek má občas pocit, že musia byť v najlepšej forme už týždeň po pôrode a mali by rovno vybehnúť v plavkách na mólo, ale skutočnosť vyzerá rozdielne.

Späť
Zdieľať
Diskusia