Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2018, 8:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo vysvetľuje názov albumu WLK a zverejňuje všetky ukážky skladieb

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Rozbehnutý Rival vydáva snippet, v ktorom máme možnosť sledovať výrazné zmeny v prejave.

Ešte pred začiatkom letnej festivalovej sezóny sa môžeme tešiť na niekoľko československých rapových albumov a ten Momov je bez pochýb jedným z najočakávanejších. Po približne roku od vydania druhého pokračovania Rivala príde projekt s názvom WLK. Čo tento titul znamená už autor naznačil v jednom z rozhovorov, kde zároveň povedal, že si máme počkať na úvodné slová prvej stopy. 

Dočkali sme sa aj snippetu, v ktorom máme možnosť počuť úryvok vysvetlenia. Okrem neho aj krátke ukážky všetkých desiatich skladieb. Dozvedáme sa, že z hostí okrem už odhaleného Mateja Straku bude hosťovať Momova polovička Sandra a Tomáš Jedno.

Z ústrižkov by sme určite dokázali vyskladať aj celý koncept, avšak veľmi radi si počkáme na kompletný výsledok, ktorý by mal prísť už čoskoro. Zatiaľ počúvaj snippet, novinku Chameleón a predobjednávaj podpísaný originál

Domov
Zdieľať
Diskusia