Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2018, 14:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Prvá séria seriálového návratu do Stredozeme od Amazonu sa pravdepodobne bude zaoberať mladosťou Aragorna

FILMY A SERIÁLY AMAZON PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Ambiciózny seriálový projekt odkrýva prvé náznaky príbehu.

Už nejakú dobu je známe, že štúdio Amazon nám doručí nové seriálové dobrodružstvo zo Stredozeme. Doteraz však panovali pomerne nejasné informácie o tom, čo vlastne bude predmetom deja. Dočkáme sa novej adaptácie Pána prsteňov či nových príbehov zo Stredozeme? Zdá sa, že trochu svetla do situácie vnášajú nové informácie.

Prvá séria seriálového návratu do Stredozeme od Amazonu sa pravdepodobne bude zaoberať mladosťou Aragorna
Zdroj: New Line Cinema

Podľa serveru TheOneRing.net by sa mala prvá séria zaoberať životom mladého Aragorna. Toho v trilógii Petera Jacksona stvárnil Viggo Mortensen. TheOneRing.net tvrdí, že túto informáciu má potvrdenú z viacerých zdrojov.

Život Aragorna rozhodne patrí k zaujímavým kapitolám v Tolkienovom diele. Obzvlášť preto, lebo v samotnom Pánovi prsteňov (či už knižnom alebo filmovom) sme na jeho mladosť dostali len pár narážok. Obsiahlejšie sa mu Tolkien venoval v dodatkoch, prípadne iných dielach.

Prvá séria sa teda môže dôkladnejšie pozrieť na jeho detstvo pod dohľadom Elronda v Roklinke, na zistenie, že mu v žilách koluje krv kráľov či jeho prvé stretnutie s Arwen a Gandalfom. Potenciál je rozhodne veľký, uvidíme teda, ako tvorcovia tento príbeh pojmú.

Domov
Zdieľať
Diskusia