Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2018, 10:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Toma Cruisea naháňa v novom traileri pre Mission: Impossible samotný Superman Henry Cavill. Podarí sa Ethanovi Huntovi znova zachrániť svet?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount zverejnilo dva nové plagáty a ďalšiu oficiálnu ukážku pre očakávané pokračovanie obľúbenej akčnej série Mission: Impossible.

Šialená akcia, skvelá atmosféra, zlomenina Toma Cruisa či prísľub ďalšej skvelej časti série Mission: Impossible. Aj o tom bola debutová ukážka pre snímku Mission: Impossible - Fallout, ktorej sme sa dočkali ešte začiatkom tohto februára.

Odvtedy už ale nejaký ten čas ubehol, a preto sa štúdio Paramount Pictures rozhodlo zverejniť dvojicu plagátov a krátko po nich aj ďalší oficiálny trailer, ktorý nám popri nových záberoch dáva veľmi jasne najavo, že v kinách opäť raz uvidíme nesmierne adrenalínovú jazdu so všetkým, čo k nej patrí.

Čo sa samotného príbehu týka, ten hovorí o tom, že aj tie najlepšie úmysly sa častokrát vrátia, aby vás strašili. V snímke sa tak Ethan Hunt (Cruise), jeho IMF tím (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) a nektorí známi spojenci (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) ocitnú v závode s časom potom, čo misia neprebehne podľa očakávaní.

O scenár spoločne s réžiou sa po snímke Mission: Impossible - Rogue Nation opäť postaral Christopher McQuarrie (Jack Reacher, scenáre pre The Usual Suspects, Valkyrie a Edge of Tomorrow) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Sean Harris, Henry Cavill, Vanessa Kirby či Angela Bassett.

Americká premiéra je momentálne naplánovaná na 27. júla (července) 2018, na Slovensku a v Česku si však budeme musieť počkať do 2. augusta (srpna). Pre viac informácií klikajte sem. Čo hovoríte na najnovšiu ukážku? Zájdete na do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia