Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije zverejňuje ďalšie zahraničné aj domáce mená

REFRESHER
Uložiť Uložené

Séria letných udalostí pod holým nebom sa nezadržateľne blíži a my sa už nevieme dočkať jej prvej zároveň najväčšej zastávky v Bratislave.

Festivalová sezóna sa pomaly rozbieha, avšak pre najskalnejších rapových fanúšikov je vždy oficiálnym začiatkom leta pod holým nebom udalosť Hip Hop Žije v Bratislave. Tá sa už tradične bude konať na prelome júna a júla a okrem kompletného prehľadu československej rapovej scény sa predstaví aj zopár zahraničných mien.

Už vieme, že s určitosťou poctí svojou návštevou Slovensko legendárny Rick Ross. V nadpise sme sľúbili aj ďalšie zahraničné meno, ktorým je Shoreline Mafia - mladá štvorica z Los Angeles známa nielen za veľkou mlákou. Darí sa im minimálne na Youtube, kde zaznamenávajú milióny views na viacerých skladbách, pričom za všetky spomenieme napríklad Musty alebo Spaceship, ktorý vyšiel na prestížnom kanáli World Star Hip Hop.

Pred pár týždnami sa nádejní mladíci stali členmi prestížneho Atlantic Records, takže sa snáď čoskoro môžeme tešiť aj na obrovské spolupráce. Na Hip Hop žije dorazí Shoreline Mafia v najlepšej forme, tesne po americkom turné a tesne pred veľkým vystúpením na Billboard Hot 100 Music Festival

Z českých reprezentantov sa môžeš tešiť na účasť legendárnych Chaozz, ktorí sa dali dohromady po dlhých rokoch kvôli spomienkovému turné a na Hip Hop Žije 2018 sa vo veľkom štýle predstavia aj zo živou kapelou. Zaručene odznejú všetky najväčšie hity, takže si na svoje príde každý zástanca toho najtradičnejšieho a najpoctivejšieho rapu v našich končinách

Ukázať sa príde aj Ty Nikdy Label, ostravskí AK a tiež DJ Wich. Chýbať nebudú ani stálice ako Otis, Zverina, Delik, Majself, Plexo a ženské raperky bude reprezentovať Sima

Samozrejmosťou sú tiež najzásadnejšie domáce piliere vrátane Kontrafaktu, Majka Spirita, Separa, Ektora, Pil C-hoKaliho alebo Čistychova. Svoj nový album príde odprezentovať Dame aj Strapo a zabudnúť nemôžeme ani na reprezentantov novej školy - Dalyba a chalanov z Nerieš.

Hip Hop Žije zverejňuje ďalšie zahraničné aj domáce mená
 Viac informácií o festivale sme si už zhrnuli v predošlom článku, a tak dávame do pozornosti ešte lístky, ktorých cena sa bude postupne navyšovať. 
Domov
Zdieľať
Diskusia