Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 16:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Je Yzomandiasov album Sbohem Roxano lepší ako Zhora vypadá všechno líp? (Recenzia)

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Náš redaktor Matěj sa detailne pozrel na novinku jedného z najlepších českých interpretov. Dokázal Yzomandias naplniť veľké očakávania?

Pred pár týždňami uzrel svetlo sveta ďalší album z dielne Milion+, ktorý je jedným z najaktívnejších českých labelov. Tentokrát sa o slovo prihlásil Yzomandias prežívajúci snáď najlepšie obdobie svojej kariéry. Darí sa mu vydávať úspešné single aj spolupráce a zároveň plniť kluby naprieč Československom. Podstatné však je, že okrem toho stihol v posledných mesiacoch nahrať ďalší album. 

Po menej než roku od vydania Zhora vypadá všechno líp prichádza Sbohem Roxano a očakávania fanúšikov oproti minulému roku ešte stúpli. No a keďže neodmysliteľnou súčasťou Refresheru sú aj recenzie, rozhodli sme sa na Yzomandiasov najnovší projekt pozrieť bližšie. 

Mateja už určite poznáš napríklad z recenzie na Marpa alebo Tekashiho, takže ho nie je potrebné bližšie predstavovať. Postrach tvojho obľúbeného interpreta si zadovážil nové kreslo, z ktorého sa pozrel na to, či český Logic naplnil to, čo sa od interpreta jeho kvalít očakáva. Dosť bolo slov, pohodlne sa usaď a vychutnaj si detailnejší pohľad na každú skladbu z albumu. Koľko bodov z 10 dávaš Sbohem Roxano ty? 

Domov
Zdieľať
Diskusia