Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 15:38
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Rebelská Kristen Stewart chodila po červenom koberci bosá. Rozhodla sa, že poruší konvencie filmového festivalu v Cannes

ZAUJÍMAVOSTI KRISTEN STEWART
Uložiť Uložené

Pravidlá pre ňu očividne nič neznamenajú.

Prestížny medzinárodný filmový festival v Cannes je v plnom prúde a celosvetové celebrity sa pred objektívmi fotografov striedajú jedna po druhej. Včera sme ti priniesli najlepšie róby a outfity známych osobností z tohtoročných filmových slávností, ktoré určite nezabudni skontrolovať. No sály sú stále plné filmov a po červenom koberci sa predvádzajú samé veľké mená. Avšak oslavy filmu sa nezaobišli bez komplikácií. Za jednu z nich je zodpovedná herečka Kristen Stewart. Tá sa rozhodla, že usporiadateľom ukáže, čo si myslí o ich pravidlách.

Po odpremietaní filmu Blackkklansman začala pózovať pred fotografmi v čiernom páre lodičiek od značky Christan Louboutin. Po vytvorení fotografií sa v Kristen prebudil rebelský duch a rozhodla sa svojím činom demoštrovať, že jej nik nebude prikazovať čo smie a čo nie. Vyzula si topánky na vysokom opätku z nôh a z červeného koberca sa bosá s lodičkami v rukách odobrala preč od fotografov.

Herečkina prvá rebélia začala už v roku 2016, keď sa rozhodla na filmovom festivale prezuť zo strieborných lodičiek do čiernych Adidas Superstar tenisiek. Takisto sa v tom čase vyjadrila, že pravidlá a postup festivalu sú veľmi sexistické a že sa to musí okamžite zmeniť.

Kristen nie je jedinou herečkou, ktorá mala v minulosti výhrady proti pravidlám festivalu ohľadne ženského oblečenia. Emily Blunt v roku 2015 taktiež uviedla, že pravidlá podľa nej nie sú úplne v poriadku: "Myslím si, že každý by mal nosiť to, v čom sa cíti príjemne a nemali by sme už nosiť výlučne len vysoké opätky, keďze aj ja radšej nosím Conversky."

Domov
Zdieľať
Diskusia