Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
14. mája 2018, 23:25
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Burger King sa opäť vráti na Slovensko. Prvej bratislavskej prevádzky sa dočkáme už túto jeseň

GASTRO BRATISLAVA BURGER KING SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Po siedmich rokoch sa vracia do nášho hlavného mesta.

Populárna americká sieť rýchleho občerstvenia čoskoro opäť zavíta na Slovensko. Prvá prevádzka Burger King by mala byť po siedmich rokoch otvorená už v októbri v niektorom z bratislavských nákupných centier. Po nej by malo postupne pribudnúť ďalších pätnásť reštaurácií. Exkluzívne právo na rozvoj reštaurácií získala poľská spoločnosť AmRest, ktorá na Slovensku prevádzkuje aj známe značky ako napríklad Starbucks. 

Americký fast foodový reťazec pôsobí v súčasnosti v 79 krajinách sveta, kde prevádzkuje 13 tisíc reštaurácií. „V najbližších rokoch plánujeme otvoriť 15 prevádzok po celom Slovensku. Veríme, že potešíme všetkých, ktorí si radi doprajú rýchle, no zároveň chutné a kvalitné jedlo“, uvádza pre Hospodárske Noviny Daniel Ryška, riaditeľ Burger King pre Českú republiku a Slovensko.

Burger King sa stiahol zo Slovenska koncom roka 2011 len po necelých dvoch rokoch. Dve bratislavské a jednu žilinskú reštauráciu vtedy prevádzkovala česká spoločnosť Tekaz, pre ktorú išlo o vedľajší projekt popri hlavnej činnosti v stavebníctve.

Domov
Zdieľať
Diskusia