Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2018, 15:17
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Akými outfitmi zahviezdili Bella Hadid, Irina Shayk či Kendall Jenner? Najlepšie róby celebrít z filmového festivalu v Cannes 2018

MÓDA
Uložiť Uložené

Tie najlepšie módne počiny z tohtoročných filmových osláv.

V priebehu minulého týždňa odštartoval 71. ročník medzinárodného filmového festivalu v Cannes, na ktorom sa ako obvykle stretávajú mnohé celosvetovo známe tváre, či už z filmovej sféry, no udalosť si nenechali ujsť ani slávne modelky, speváčky alebo iné populárne osobnosti svetového šoubiznisu.

Festival začal v utorok v slnečnom letovisku na juhu Francúzska a ako prvý mal premiéru film "Všetci vedia", v ktorom stvárnili ústredné postavy manželia Penélope Cruz a Javier Bardem. Prestížna filmová udalosť sa bude konať až do 19. mája, kde sa bude 21 filmových tvorcov uchádzať o hlavnú cenu festivalu - Zlatú palmu.

Počas tohtoročného prebiehajucého filmového festivalu sa na červenom koberci ukázalo už mnoho zaujímavých či dychvyrážajúcich outfitov. Luxusné dámske róby, obleky od high fashion módnych návrhárov či úžasné doplnky, šperky a kabelky. Hoci sa festival v Cannes ešte neskončil, prinášame ti prvú dávku outfitov celebrít, ktoré tento ročník zažiarili na veľkolepých filmových oslavách.

 

Irina Shayk

Josephine Skriver 

Bella Hadid

Penelope Cruz 

 

Kendall Jenner 

Chantel Jeffries

Paris Hilton

Thylane Blondeau 

Winnie Harlow

Michelle Rodriguez, ktorej robil spoločnosť filmový producent Mohammed Al Turki

 Deepika Padukone 

Akými outfitmi zahviezdili Bella Hadid, Irina Shayk či Kendall Jenner? Najlepšie róby celebrít z filmového festivalu v Cannes 2018
Zdroj: TASR/AP

Petra Němcová

Romee Strijd

Elsa Hosk 

Kristen Steward

Naomi Campbell 

Chiara Ferragni

Hailey Baldwin

Priyanka Chopra

 Lupita Nyong'o

Stella Maxwell

Späť
Zdieľať
Diskusia