Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2018, 20:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmusa si berie do huby Akon. V krátkom videu americká legenda oznamuje, ako je to s Jasminou Alagič

HUDBA JASMINA ALAGIČ RYTMUS
Uložiť Uložené

Síce úplne nevieme, čo má tento úlet znamenať, aspoň sme si však pripomenuli známu americkú spevácku legendu - Akona.

Jediné, čo vám vieme sľúbiť, je, že po dočítaní článku si všetci pôjdete pustiť Smack that. Dnes by to inak bola taká obyčajná klasická nedeľa. Slovenskí raperi plnia instastories obsahom z víkendu, fotia nedeľné  obedy, promujú večerné releasy, keď tu zrazu.. Rytmus zverejňuje video, kde mu nakladá Akon. Nejde však o nič vážne, americká legenda vlastne len dáva na pravú mieru všetky skutočnosti.

Hovorí o veľkom oznámení, ktoré trvá len pár sekúnd. Jediné, čo potreboval svojim fanúšikom povedať, je, že Jasmina Alagič je s ním a nie s Rytmusom. Podobne ako ty, ani my si zatiaľ nie sme úplne istí, o čo ide. Snáď teda nebudeš smutný, že si si tento článok otvoril a nič poriadne sa nedozvedel. Táto bizarná situácia však určite ešte bude mať pokračovanie a nasledujúce video ťa určite minimálne pobaví. 

Do komentárov nám daj pokojne vedieť, čo si o celej situácii myslíš a pokojne si k tomu vymysli aj celý príbeh, ako mohlo dosť až k tomu, že Akon si berie do huby Rytmusa. Komentár s najväčšou pozitívnou odozvou odmeníme.

Domov
Zdieľať
Diskusia