Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2018, 20:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hugh Jackman označil Deadpool 2 za epické geniálne dielo a tvorca pôvodného komiksu sa pri premiére neubránil slzám

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Deadpool 2 zbiera ohlasy kade chodí. Do slovenských kín dorazí už budúci štvrtok.

Druhého Deadpoola si v slovenských kinách vychutnáme už budúci týždeň a pokiaľ sa chcete navnadiť, rozhodne si prečítajte prvé nadšené reakcie zahraničných kritikov.

Okrem nich však druhé dobrodružstvo drsného anti-hrdinu videl aj jeden z jeho tvorcov, menovite Rob Liefeld. Ten priznal, že tento filmový zážitok bol preňho tak veľmi silný, že sa neubránil slzám.  Prezradil, že emocionálny dopad bol preňho ohromný.

Nie je prekvapivé, že Liefeldom premiéra tak silno zalomcovala. Deadpoola sa tvorcovia snažili dostať na plátno dlhé roky, v podstate šlo o vysnívaný projekt samotného Ryana Reynoldsa. Prvý diel ukázal, že je možné ostať verný komiksovému predobrazu a nerobiť kompromisy. Dvojka bude podľa všetkého v tomto trende pokračovať.

Rob Liefeld ale nebol jediný, kto už Deadpoola 2 videl. Hugh Jackman, predstaviteľ Wolverinea v sérii X-Men tiež na margo snímky nešetril chválou. Svoje prvé dojmy Jackman zverejnil na svojom instagramovom účte. O dvojke Deadpoola sa vyjadril ako o "epickom a geniálnom diele".

Samotný Jackman sa dokonca s Deadpoolom objavil v jednom krátkom videu a pomohol tak snímke v propagácii. Do slovenských kín Deadpool 2 zamieri už 17. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia