Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2018, 20:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aké to bolo na Maireeho gigantickej elektronickej party v Inchebe? Skončili sme na stagi, vyspovedali DJa a skontrolovali backstage (Video)

ZAUJÍMAVOSTI REFRESHER+
Uložiť Uložené

Mairee a Fedde Le Grand vypredali bratislavskú Inchebu.

Ako to vyzeralo na evente, ktorý je vážnym adeptom na najlepšiu elektronickú party roka? Do bratislavskej Incheby sme sa vydali skontrolovať podujatie Mairee Only, ktoré pochopiteľne organizuje popredný slovenský DJ Mairee. Ten na pódiu, kde sme sa vyskytli aj my, dodal intenzívny dvojhodinový set, no do Incheby dorazila aj hromada ďalších vzácnych hostí, predovšetkým holandská superhviezda Fedde Le Grand.

S kamerou sme sa z pódia presunuli aj do backstagu a následne i medzi ľudí, kde sme vyspovedali fanúšikov a stretli sme aj youtubera Expl0iteda. Nechýbal ani rozhovor so samotným Maireem, ktorý si event rovnako užil a na pódium sa postavil po poriadne dlhej dobe. Miro zdôraznil, že súčasťou obrovskej akcie boli aj tematické vizuály, na ktorých tím strávil približne 600 hodín. Ich spojenie s Maireeho hudbou ti tak môže byť jednoznačným dôkazom toho, že ak si sa 30. apríla v Inchebe neocitol, môžeš ľutovať. Pre viac podobných videí nám utekaj hodiť odber.

Domov
Zdieľať
Diskusia