Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2018, 13:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bad Boys 3 predsa len uvidíme! Očakávané pokračovanie s Willom Smithom a Martinom Lawrencom dostalo nový dátum premiéry

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Budeme dúfať, že už finálny.

Bad Boys for Life skutočne uvidíme v kinách! Píše sa to skvele, znie to skvele. Už len, aby si to Sony zase nerozmyslelo. So snímkou mali a očividne stále majú množstvo problémov a doteraz vlastne nie je jasné, koľkými rukami scenár prešiel/prejde. 

Snímka mala pôvodne doraziť do kín ešte v roku 2017, kedy ju mal natočiť Joe Carnahan (napísal scenár aj pre filmový Uncharted). Ten však, ako aj ďalší, z tejto stoličky zdupkal.

Najnovšie Sony angažovalo režisérsku dvojicu Adil El Arbi a Bilall Fallah (Black). Chlapíci si spravili meno belgickou verziou Rómea a Júlie s názvom Black a majú natočiť aj Policajta z Beverly Hills 4. 

Ešte predtým budú mať plné ruky práce s Bad Boys for Life, ktoré podľa všetkého uvidíme 17. januára (leden) 2020. Natáčanie by teda malo začať ešte tento rok, niečo nám však hovorí, že tento dátumy premiéry nie je vôbec ideálny a o čosi sa ešte posunie. Zdá sa však, že Bad Boys sa skutočne vrátia a nás to nesmierne teší.

Bad Boys 3 predsa len uvidíme! Očakávané pokračovanie s Willom Smithom a Martinom Lawrencom dostalo nový dátum premiéry
Zdroj: Columbia Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia