Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2018, 19:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Keď sa objaví nový záporák, Rodinka úžasných musí opäť zachraňovať svet. A to so všetkou parádou, ktorú na nej tak milujeme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Letný animovaný hit láka ďalšou vydarenou upútavkou.

Očakávaná pixarovka Rodinka úžasných 2 k nám dorazí v auguste, navnadiť sa však môžete už teraz, a to novou ukážkou. Zdá sa totiž, že v pokračovaní sa obľúbená rodinka superhrdinov vráti s plnou parádou.

Tentokrát je však Bob v domácnosti s deťmi a svet zachraňuje Helen, ktorá si užíva postavenie celebrity. Potom sa však objaví nový záporák a rodinka sa musí dať znovu dohromady.

Možno im tentokrát výraznejšie pomôže aj malý Jack-Jack, u ktorého sa konečne začínajú objavovať podivuhodné schopnosti.

V pôvodnom znení budeme počuť hercov, ako Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, John Ratzenberger, Isabella Rossellini či Catherine Keener. Režíruje autor jednotky, Brad Bird. Na Slovensku sa návratu tejto podarenej famílie dočkáme 2. augusta (srpen) 2018.

Anketa:
Bude podľa vás Rodinka úžasných 2 rovnaká zábava ako prvý diel?
Áno
Nie
Áno
91 %
Nie
9 %
Domov
Zdieľať
Diskusia