Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2018, 1:13
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Za 1000 dolárov môžeš dostať zlaté kuracie krídelká. Casey Neistat vo vlogu predstavil nezvyčajný trend

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Oplatí sa za tisícku dolárov päťdesiat krídelok?

Svet je dnes plný všemožných výstrelkov a výnimkou nie je ani obyčajné jedlo. Aby dnes podnik prerazil, musí na trh priniesť niečo originálne, vďaka čomu zaujme potenciálnych zákazníkov a zničí konkurenciu. Aj v Bratislave je takýto boj pre podniky neľahký, no predstav si rozľahlý New York.

Reštaurácii Ainsworth na Manhattane sa však niečo také podarilo. Ku svojej bežnej ponuke obľúbených kuracích krídelok totiž pridadli produkt, ktorý spomedzi ostatných výrazne vyčnieva, a to aj po cenovej stránke. Za rovných 1000 dolárov môžeš totiž získať 50 krídelok, ktoré sú vyváľané v samotnom zlate.

Zlaté krídelká sú v reštaurácii čoraz populárnejšie a vzhľadom na to, že sa tam v jeho najnovšom vlogu vydal aj Casey Neistat, do pár dní z nich bude celosvetový fenomén. Vo videu šéfkuchárka dokonca vysvetlí, ako je možné, že sa zo zlata človek neotrávi, pričom sa zúčastnil aj expert. Trúfol by si si zlaté krídelká ochutnať alebo by si radšej ostal pri klasických dobrotách?

Domov
Zdieľať
Diskusia