Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2018, 21:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Peter Jackson sa možno vráti k Pánovi prsteňov. Amazon zháňa režisérov a tvorcov pre svoj miliardový seriál zo Stredozeme

FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Nás by to určite potešilo.

Minulý rok kúpilo Amazon práva pre seriál z prostredia Stredozeme, ktorý by sa podľa všetkého mal opierať aj o udalosti z Pána prsteňov. Pri kúpe pritom len tak-tak ponúkli viac ako Netflix, čím si zaistili práva pre seba. Má to však aj háčik. Natáčanie musí začať do dvoch rokov od kúpy, pričom samotný Amazon v tej dobe ani len netušil, o čom seriál vlastne bude.

Isté je len to, že bude veľkolepý. Každá séria by mala Amazon vyjsť na 100-150 miliónov dolárov, pričom len samotné práva vyšli na štvrť miliardy dolárov. Amazon teda plánuje len do prvej série vraziť viac než miliardu. A to ešte ani len netuší, kto ho natočí, napíše a podobne.

Momentálne aktívne hľadajú showrunnera/scenáristov a producentov, pričom Peter Jackson by mal byť jedným z finálnych ľudí na zozname. Šušká sa o tom, že záujem má, no aká je skutočne pravda, to nikto netuší. 


Domov
Zdieľať
Diskusia