Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 21:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo hľadá šťastie v najnovšej skladbe, kde mu sekunduje Matej Straka. Zároveň spontánne spúšťa predpredaj nového albumu WLK

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Síce sme vedeli, že Momo na svojom siedmom sólovom projekte poctivo maká, nečakali sme však, že príde už teraz.

Momo patrí k slovenským interpretom, ktorí majú vo zvyku zásobovať svojich fanúšikov novými projektmi každý rok. V tom minulom stihol vydať druhé pokračovanie Rivala a keďže sa tešilo úspechu, nepoľavuje ani v tomto roku. Aj vďaka jeho sociálnym sieťam máme možnosť vidieť, že sa čoraz viac uzatvára do svojho sveta a predpokladáme, že v tomto duchu sa bude niesť aj avizovaný projekt WLK

Dnes sme sa dočkali novej skladby s názvom Chameleón, kde sa okrem autora objavuje aj jeden z najväčších slovenských rapových talentov - Matej Straka. Spoločne dali dohromady výbornú vec plnú vyspelých názorov. Zároveň nechýba kvalitné technické spracovanie, podarená hudobná produkcia od dvojice Nagra Beats X Larkin Beats a tiež vkusný vizuál.

Ten si zobral na starosť už známy Patrik Soldán. Natáčanie prebiehalo v Rakúsku a pri Bratislave, ktorá je Momovym revírom. Ty nám daj vedieť, čo si o novinke myslíš a nezabudni si predobjednať originál. Oficiálny dátum vydania je 28.5, kedy budú všetky nosiče odoslané majiteľom aj s podpisom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia