Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2018, 20:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

The Rock zničil svojou reakciou DJ Khaleda za to, že producent ženy neobšťastňuje orálnym sexom. Herec podobné problémy očividne nezažíva

ZAUJÍMAVOSTI DJ KHALED DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON THE ROCK
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson dostal chuť na menšiu provokáciu.

Nedávno sa na internete objavila nahrávku z rozhovoru, v ktorom DJ Khaled v roku 2015 opisoval, ako neuznáva orálny sex pre ženy, pretože sa cíti ako kráľ a užívať by si ho mal len on. Argumentoval so slovami, že on ženy zabezpečuje finančne, dáva im strechu nad hlavou a kupuje im oblečenie, čo sa samozrejme nestretlo s veľkým pochopením.

DJ Khaled sa stal terčom obrovskej kritiky a aj keď sa jeho názor na orálny sex možno po troch rokoch zmenil, už zo seba nálepku z posledných dní tak skoro nezmyje. Na sociálnych sieťach sa príspevok s videom šíril bleskovou rýchlosťou a reagovali naň tisíce užívateľov Twitteru aj Facebooku, pričom zrejme najzaujímavejšia reakcia prišla od známeho herca.


Dwayne Johnson je mimoriadne vyťažený herec, ktorý patrí medzi najsympatickejšie známe osobnosti, a tak mu napadlo zareagovať na príspevok o Khaledovi. Na video zareagoval so slovami, že ako muž sa snaží zdokonaliť a ovládnuť každý výkon vo svojom živote, čím teda narážal práve na orálny sex.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Hneď dodal, že sa pravdepodobne zveril internetu s informáciami, ktoré mali zostať v súkromí, a tak sa z konverzácie okamžite pobral preč. Za svoj elegantný, ale trefný príspevok, si rýchlo vyslúžil desiatky tisíc pozitívnych reakcií a v očiach mnohých fanúšikov určite stúpol.

Domov
Zdieľať
Diskusia