Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2018, 13:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hrozivé zranenie z MMA, ktoré nie je pre slabšie povahy. Ruka bojovníka sa po tvrdých úderov zlomila a vytočila do nesprávnej strany

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jerome Rivera bude na svoj posledný súboj ešte dlho spomínať.

Súboje v MMA sa občas vedia premeniť na poriadne brutálne zápasy. Zábery zo súboja konajúceho sa v americkom štáte Colorado však nenasvedčovali tomu, že by sa mal zápas skončiť hrozivým zranením. Do klietky sa v rámci organizácie Legacy Fighting Alliance na podujatí s číslom 39 postavili Jerome Rivera a Brandon Royval.

Zápas bol mimoriadne vypätý a Rivera s Royvalom si vymieňali dobre mierené údery aj kopy, lenže Rivera v jednej chvíli využil sekundu nepozornosti u svojho protivníka a zahnal ho až ku kraju klietky. Zapletené horné aj dolné končatiny neumožňovali Riverovi efektívne sa ubrániť útokom, a tak so zlomenou rukou utekal na druhú stranu klietky, čo si Royval zdanlivo nevšimol.

Svojmu súperovi uštedril ešte kopanec priamo do hlavy a následne súboj zakončil úderom kolenom, avšak Rivera v tej chvíli mal už rozdielne starosti. Ruka sa mu znenazdajky následkom tvrdého útoku prelomila na polovicu a neprirodzene vytočila do nesprávnej strany. Bojovníci v MMA samozrejme musia rátať aj s nepríjemnými zraneniami, ale Rivera pravdepodobne dostane na dobrých zopár mesiacov súťažnú stopku, kým sa mu ruka nezahojí.


Domov
Zdieľať
Diskusia