Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 10:18
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Fanúšik v živom prenose obchytkával športovú reportérku, tá ho zbila mikrofónom

ZAUJÍMAVOSTI SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Športový nadšenec si trúfol obťažovať reportérku priamo v živom vstupe.

Mohol to byť úplne bežný vstup pred mexickým futbalovým štadiónom Guadalajara, nebyť otravných športových nadšencov. Reportérka Maria Fernanda Mora a jej kameraman sa práve pripravovali na živý vstup, keď sa za ňu, ako to už pri natáčaniach z dejísk napínavých športových podujatí býva, nahromadilo množstvo milovníkov futbalu.

Na tom by nebolo nič zlé, no počas priameho prenosu sa jeden muž odvážil reportérku chytiť párkrát za zadok, čo Maria odmietla tolerovať. V strede jej rozprávania sa tak spontánne otočila a nezdvorilého muža, ktorý ju sexuálne obťažoval, začala mlátiť všemožnými spôsobmi, pričom nezabudla ani na mikrofón v ruke.

Televízna reportérka z Fox Sports Mexico je pritom na svoju reakciu naozaj hrdá. Na Twitteri prehlásila, že nič z toho ani náhodou neľutuje. Práve naopak, je rada, že sa aj v živom prenose rozhodla o radikálnu obranu, pretože si tisícky žien prechádzajú podobnými udalosťami denne. A ženy sa podľa Marie nikdy neprestanú brániť.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia