Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 9:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moloch s Torulom dissujú celú scénu. Tvrdia, že P.A.T. a Mega M kradnú medené káble a Rytmus je vraj zakomplexovaný diliňák

HUDBA
Uložiť Uložené

Vkusný sprievodný vizuál by si zaslúžil trochu inú tému, avšak pri spojení dvoch najväčších hejterov úspechu sme snáď ani nemohli nič iné očakávať.

Moloch Vlavo už síce v hudbe aktívny nie je, z času na čas sa však pripomenie pokusom rozvíriť vody na pomyselnej rapovej scéne. Inak tomu nie je ani v tomto prípade a a by toho nebolo málo, na pomoc si zavolal trnavského Torulu. Spoločne tak tvoria dvojicu, ktorá najintenzívnejšie bojuje proti úspechu v slovenskom rape. Nepriateľom je pre nich každý, komu sa darí a nemusia ho ani nutne osobne spoznať. 

Ušlo sa nielen Rytmusovi, ale aj členom Pozor Records - Mega M a Puličnému autorovi tónov, Pil C-mu, chalanom z Hahacrew, Jednašestke, Egovi, Podzemgangu a aj nám. Moloh sa zároveň opäť vracia k časom, kedy išiel na vandrovku a tvrdí, že mal pravdu. Ciga nazýva feťákom a Rytmusa paradoxne nazýva zakomplexovaným. Torula paradoxne hľadá v skladbách iných nejaký odkaz a v texte spomína aj slovo vývoj. To mi nevychádza.  

Pochváliť však bez pochýb musíme vkusný videoklip od režiséra menom Michal Pusztay, ktorý so svojim tímom zvládol tématiku Knight Ridera na výbornú. Nuž, viac slov snáď nie je potrebných, tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia