Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tom Holland počas rozhovorov niekoľkokrát takmer vyzradil spoilery pre Infinity War. Zakaždým ho musel zastaviť Benedict Cumberbatch

FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Milé video, ktoré zobrazuje, že predstaviteľ Doctora Strangea zasiahol vždy v pravú chvíľu.

Videli ste už Avengers: Infinity War? Nad návštevou kina by ste rozhodne nemali váhať, o čom sa môžete presvedčiť aj v našej recenzii.

Marvel na čele s Kevinom Feigeom sa zo všetkých síl snažili, aby na verejnosť neprenikli ani tie najmenšie spoilery. Predsa len, Infinity War je vyvrcholením 10 ročného pracovného úsilia. Aj reakcie hovoria o tom, že si snímku užijete najviac, keď sa budete vyhýbať akýmkoľvek spoilerom. 

 

Pri propagácii filmu sa však herci môžu pozabudnúť a utrúsiť nejakú tú poznámku, ktorú by si radšej mali nechať pre seba. Tak napríklad Tom Holland alias Peter Parker/Spider-Man mal v niekoľkých rozhovoroch tendenciu zabiehať až do prílišných detailov.

Keďže hrozilo, že by mohol odhaliť nejaké dôležité zvraty, musel zasiahnuť Benedict Cumberbatch. Ten svojho mladšieho hereckého kolegu vždy vtipne zastavil (ako môžete vidieť vo videu nižšie), keď už to začalo vyzerať, že Holland prezradí nejaké dôležité časti deja.

Aby sme boli féroví, tak Holland rozhodne nie je jediný, kto balansoval na hrane spoilerov. Taký Mark Ruffalo už minulý rok počas D-23 vyzradil prekvapivý záver Infinity War. Vtedy to však všetci považovali za vtip. 

Spoiler: Povedal, že na konci jednoducho všetci zomrú. Koniec spoileru

Odporúčané
RECENZIA: Uncharted RECENZIA: Uncharted 18. februára 2022, 15:30

Našťastie sa v kritický moment spamätal a odpoveď zahral do autu, i keď niektoré veci už naznačiť stihol. Infinity War je v slovenských kinách od 26. apríla (duben) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia