Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2018, 10:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bizarné džíny majú viac dier než látky, no niektorí si ich aj napriek tomu zamilovali. Netradičný kúsok získaš za 140 €

MÓDA
Uložiť Uložené

Americkí návrhári útočia s nezvyčajným kúskom.

Najprv to začalo menšími dierami, potom sa presunuli najmä na kolená a následne už v tom neexistovali žiadne pravidlá. Roztrhané džínsy sú medzi mladými ľuďmi definitívne jedným z najpopulárnejších trendov tohto desaťročia. Zo slovenských ulíc však postupne miznú a mladé Slovensky čoraz väčšmi dávajú priestor voľnejším strihom v kombinácii s formálnymi látkami.

Niektoré módne domy však stále vkladajú nádej do nestarnúcich roztrhaných džínsov. Občas to však už preháňajú. Podobný prestrel sa podaril napríklad americkej značke CARMAR Jeans, ktorá do svojej jarnej ponuky uviedla džínsy s vysokým pásom klasickej modrej farby. Okamžite však zaujmú priam gigantickými dierami, ktoré svojou plochou pokrývajú omnoho viac miesta než samotná látka.

Pri dierach takejto veľkosti sa musíme spýtať, či je vôbec spojujúci kus látky naozaj estetickou súčasťou džínsov alebo slúžia len na držanie štruktúry netradičného kúsku oblečenia. Výrobca navyše na Instagrame nohavice doplnil výrokom: "It's called fashion," čím sa už vopred poistili pred útokmi hejterov, ktoré samozrejme aj tak nechýbali. Ako sa páči nezvyčajný kúsok za 138 eur tebe? Trúfla by si si ho obliecť alebo ide o vrchol nevkusu?

 

It’s called fashion #carmardenim #extremecutout #mondaymood

Príspevok, ktorý zdieľa CARMAR Denim (@carmardenim),

Domov
Zdieľať
Diskusia