Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 21:12
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Rihanna prichádza na trh so spodným prádlom pre všetky druhy postáv. Na svoje si tak prídu štíhle, ale aj kyprejšie ženy

MÓDA MÓDA REFRESHER RIHANNA
Uložiť Uložené

Kolekcia spodného prádla Savage x Fenty sa dostane na pulty predajní už 11. mája.

Princezná temnoty z Barbadosu si okrem hudobného priemyslu podmanila aj ten módny a v spojení so značkami ako Manolo Blahnik alebo Puma prináša do danej sféry vždy čerstvý vietor už niekoľko sezón. Hlavným dôkazom sú samozrejme kolekcie Fenty, ktoré najmä v začiatkoch mizli z pultov predajní rýchlosťou svetla a niečo podobné očakávame aj pri najnovšom projekte. 

Tým je kolekcia spodného prádla určeného pre všetky ženy a na svoje si tak neprídu len štíhle modelky, ale taktiež dámy kyprejších tvarov, ku ktorým pomalými krokmi smeruje aj Rihanna. Čerstvá tridsiatnička v posledných dvoch rokoch totiž výrazne pribrala a nič nenasvedčuje tomu, že by s tým samotná hviezda mala problém, keďže jej outfity nám zakaždým odhalia takmer všetko "potrebné". 

Vráťme sa ale naspäť ku dielu Savage x Fenty nesúcom sa na vlne bežne nositeľných kúskov, ale aj romantickej čipke a obdobných sexy vecí. To všetko bude dostupné už budúci piatok, teda 11. mája a vy si to určite nenechajte újsť, dozaista potešite svojích partnerov. A možno aj nie... 

“savages come in all shapes and sizes!! ya ready? @savagexfenty MAY.11.2018.”

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia