Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 9:38
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Talk & Pizza v košickom Kine Úsmev prinesie možnosť bližšie spoznať influencerov, ako NobodyListen či Dalyb

HUDBA
Uložiť Uložené

O spojenie príjemného s užitočným sa postará Kino Úsmev a Jägermeister už 5. mája v Košiciach.

Vieš si predstaviť ideálnejšiu kombináciu, ako pohodlné sedenie a počúvanie známej osobnosti, ku ktorej vzhliadaš? Talk & Pizza je presne ten koncept, kde sa pýtaš svojho obľúbeného influencera otázky v panelovej diskusii a dostávaš na ne odpovede, či diskutuješ. Je to koncept ďalších sprievodných aktivít a párty. Je to séria talkov na témy, ako napríklad hudba, móda, umenie či sociálne siete. S tými najlepšími.

Keď rozprávame o tých najlepších, prečo si ich teda nepredstaviť? Do Kina Úsmev zavítajú Dalyb a NobodyListen, úspešní hudobní producenti so záluskom na módu, ktorých môžeš poznať aj vďaka spoluprácam s poprednými slovenskými a českými rapermi.

Dorazí aj Welinna, študentka marketingu a fotografka na voľnej nohe, Alex Wortex, jedna z najkontroverznejších Sloveniek na internete s divokými outfitmi či Vanda Janda, rodáčka z Košíc, ktorá pracovala pre značku Dior. A zastaví sa aj TTAPPLE či zakladateľ Footshopu, Peter Hajduček. Na všetkých si v diskusii posvieti Veronika Ruppert, moderátorka a DJka ČRo Radio Wave.

Talk & Pizza v košickom Kine Úsmev prinesie možnosť bližšie spoznať influencerov, ako NobodyListen či Dalyb
Talk & Pizza v košickom Kine Úsmev prinesie možnosť bližšie spoznať influencerov, ako NobodyListen či Dalyb Zdroj: Kino Úsmev

Počas dňa sa v Úsmeve budeš môcť občerstviť Jägermeistrom, no hlavne spoznáš spomínané mená o niečo viac - a to jednak počas diskusie, či mimo nej. Okrem iného bude mať Welinna vernisáž streetstyleových a backstage fotografií z rôznych fashion shows, no a večer sa môžeš tešiť na výživnú afterparty v priestoroch podzemia Kina Úsmev - zahrá Dalyb, NobodyListen, Veronika Ruppert a drunkkmachine

Túto akciu ti prináša Kino Úsmev, jedno z najstarších košických kín fungujúce od roku 1922 v spolupráci s ľadovo namrazeným Jägermeistrom. Pre viac informácii sleduj udalosť na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia